Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...antijantetext...


Mer eller Mindre Politiskt Korrekta Nyheter

~*~ 

Ingen kvinna kan 
vara präst eller biskop
men de kan
vara prästinna eller biskopinna

varken ful gubbe eller gosse men ankunge
vacker prinsessa inte kung eller prins

en själ är en själ är en själ
växternas och djurens och allt däremellan

Vissa djur har levt längre än vissa människor
vissa nyfödda barn med
det är tredje resan som de är här
för många är det den första

kanske därför som så många vuxna
beter sig som barn mot för 50 år sedan

jag föredrar att se en svan som vandrar
genom livet med sin svaninna


L Patrik W Johansson 31 Okt 2013




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-09 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här texten!
2013-12-01

  L Patrik W Johansson VIP
Ja ibland tror jag svanar är mer folk än folk

Be well,
LPWJ
2013-11-09

  thyra
Tänkvärt och bilden jättefin!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP