Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla?

Jag är flickan,
som har själen som skaver

Jag är hon,
som har skavsår i bröstet

Tjejen som skadas,
inifrån

Kan du laga mig?

Ta bort de vassa kanterna,
blåsa på såren,
göra mig hel

Snälla?




Fri vers av Tekla F.
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-09 20:50



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Så fin, pch sorglig.
2014-04-23

  Robin V
Känns väldigt ärligt! Väl fångad desperation.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.