Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har


Att Ha

Kristallnatten en början

Ett barn som saknar dig

Glöm ej att se

Att Zlatan gör tre mål

En mor som förlorar sitt bröst

Livet går framåt, jag har..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-09 22:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo.
2013-11-12

  Lars Hedlin
Jäkligt bra min vän!
2013-11-10

  Aftonvännen
På en gång gåtfull och hoppfull, utan att ta saker för givet
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano