Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om många med psykiatriska diagnoser som borderline, Asperger, autism, ADHD o.s.v.


det blir lätt sår ( choka )


låter inte så

farligt, - inte förstå någon...

be om förklaring...


" känna sig litet dum -

går över ", tänker

du, men du vet ej vad du

pratar om nu...

för det blir ej rätt nästa

gång heller, det blir...


till ilska, till ensamhet

som är hat: eller

blott ensamt, - för du saknar

verktyg andra har!


trots att du fick allt annat -

med råge, kanske...

men nycklar, nix; fixar

bomber för att ge

igen det du saknade

med råge...det blir lätt sår





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-09 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns inom!
2013-11-10

  Ordregnspoeten
Ibland räcker det inte med förlåtelse, ett gott bemötande, men samtidigt får man inte bara tyst ta emot all skit utan att ifrågasätta. Bra skrivet om tankar kring det här med diagnoshýsteri som ska dela in människor i olika kategorier.
2013-11-09

  ULJO
Berörs av din text
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran