Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

Han går ensam i nattens
mörker.
Hans tankar om döden väcks
av ruttna växter han fötter
täcks.
Ensam går han mot stigens slut,
hoppas på att tiden snart rinner
ut...




Fri vers av The notebook
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-10 15:59



Bookmark and Share


  Angel of love
Vemodig..
2013-11-11

  b.c.
bra beskrivet.. hoppas dock att stigen räcker lite längre..
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook