Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig innan jag dör.

Så det är du. Det är du som bestämmer när vi ska prata. När vi ska le. När vi ska vara kära, älska krama kyssa leka skratta ALLT! Och jag som aldrig vågar säga nej... För jag älska dig. Jag säger aldrig har aldrig sagt att jag dör snart. I hjärtat, jag dör helt seriöst. Och du vet att jag är en sån som aldrig ger upp... Har ju gått tre år och fortfarande älskar jag dig.. Till och med ännu mer nu. Så nu har jag bestämt mig för att lyssna på mitt hjärta innan det dör. Jag ska berätta allt för dig. Varje detalj. Och även om du vänder ryggen mot mig så vet jag att du åtminstone vet.. Vet varför jag är som jag är just nu. Det ser så jävla enkelt ut... Som om varje dag är en lek. Men vafan... Det är ett helvete..
Jag saknar dig och orkar inte mer med detta. Så snälla älska mig nu, innan det är försent för mitt hjärta. Innan hela jag dör.




Fri vers av The notebook
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-29 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook