Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtfart kärlek

Och så visste jag i en blixtfart.
Att älska dig var inte smart.
Men sen så kunde jag inte låta bli,
när du stod där framför mig
och din röst blev min vackraste melodi.




Bunden vers (Rim) av The notebook
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-29 22:21



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
slutet gott . .
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook