Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv var värt döden.

Jag minns dig och jag minns mig.
Jag minns att vi badade i den lilla gömda
sjön i skogen. Den sjön som ingen visste fanns.
Du kramade mig och lät mig flyta på vattnet.
Du sa,"känner du friheten..".
Jag log och blundade, medans jag flöt.
Du höll mig. Och jag kände mig fri.
Jag minns att vi sedan klättrade upp för
berget.
Du sa"når vi toppen så kommer vi vara fria".
Jag log och följde dig. Du tog tag i min hand.
Pussade mig på pannan och så kämpade vi
oss upp.
Där stod vi på toppen av berget.
Himlen hade färgats orange av solnedgången.
Jag såg fåglar vid horisonten.
Jag såg skogen, havet som glittrade under oss.
Du bar mig och snurrade. Sedan kysste mig och i nästa
sekund föll vi.
Vinden slog emot oss. Vi kramade om varandra så hårt.
Du hade fått mig att känna mig
älskad.
Du hade visat mig friheten.







Prosa (Kortnovell) av The notebook
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-13 19:08



Bookmark and Share


  Angel of love
Vilken dröm, vilken känsla du förmedlar.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook