Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppar du är det över. Men du ger inte upp. Du glöder.

för hur många gånger jag ställt mig upp
så ger jag aldrig upp.
och nu har det blivit som en vana.
jag känner ingen smärta länge.
jag kanske är själva smärtan.
smärtan har tagit över mig.
jag är van.
känner inget längre.




Fri vers (Fri form) av The notebook
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-13 18:00



Bookmark and Share


  WyS VIP
Farligt att stänga av!...Låsa in! Tänk om du tappar nyckeln!
2014-08-11

  Yeppis
"Våga lyssna till dig själv. Du är värdefull och duger precis som du är.
Du njuter av ditt liv. Låt det gamla försvinna, lägg din kraft på det nya. Så mycket glädje väntar på dig, bara du orkar ta emot den!
2014-03-13

  Yeppis
Ryck upp dej,glöm inte av dej själv..
Bra skrivet:)
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook