Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se i mig, inte förbi mig

Du ser på mig och tror att jag inte ser dig.
Men även om du inte ser på mig, utan över min axel så vet jag
att du ser på mig.




Fri vers av The notebook
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-30 15:12



Bookmark and Share


  WyS VIP
Bra intuition!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook