Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig hårt innan du går

Kyss mig hårt innan du går,
så hårt att jag får sår.
Vill ha ditt märke på mig
jag vill vara den enda för dig.
Har älskat dig i många år, ska älska dig
så länge hjärtat slår...
Jag är medveten om att du tänker gå, lägga allt bakom dig
men sedan undrar jag var det äkta, betydde det nåt för dig?
För mig betydde det allt, till och med mitt liv...
Så kyss mig hårt innan du går,
och låt det aldrig ta tid...
Låt mig inte vänta.




Bunden vers av The notebook
Läst 455 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-24 22:41



Bookmark and Share


  Tess74
Jävligt bra och naket!
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

The notebook
The notebook