Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina saker

din bil
din båt
dina pengar
ditt hus
ditt jobb

dina bensinpengar
dina båtreparationer
dina pengaproblem
dina husbockar
dina tråkiga arbetskamrater

våra bekymmer gäller annat

men dom har du gjort till mina




Fri vers av Myself
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-08-19 17:30



Bookmark and Share


  David Liderfelt
som ett lapp du kanske borde lämna på köksbordet innan du drar.
2004-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself