Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår förälskelse.

Dina blickar gör mig hög på känslor.
Känslor som spritter i kroppen, känslor som berusar mina sinnen.

Min kropp vill dansa av lusten av dig.
Du är inte här hos mig,men du känns i mitt hjärta.
Din kärlek är min drog.

Glädjen av att du vill ha mig, får mig att le.
Mina ögon ler, min mun skrattar och mina kinder blossar.
Våran förälskelse är bara för oss här och nu.

 

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 355 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-11-11 08:23



Bookmark and Share


  agneta pichler
sött och så vacker
2013-11-13

  issac.a.m
Undetbart
2013-11-11

    ej medlem längre
Drömmande vackert!
2013-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla i dina ord...
2013-11-11

    Dan Myrbeck
Bra, gillar särskilt:

Din kärlek är min drog.
2013-11-11

  Maria Sundelin VIP
Varm känsla i denna.
Kramar
2013-11-11

    ej medlem längre
Underbart vackert.
2013-11-11

    ej medlem längre
Härligt!
2013-11-11

  Fem hjärtan VIP
Du beskriver förälskelsen så fint, så att jag för en kort sekund kan känna det där underbara pirret...Glad för din skull!<3
2013-11-11

  Tess74
Underbart!
2013-11-11

    Max Poisé
Precis så:-)
2013-11-11

  Lars Hedlin
Helt underbart......
2013-11-11

    ej medlem längre
Kärleksrus eller feberrus..? Hur som helst en fin text..
2013-11-11

  agneta pichler
jättefin dikt..

påminner om kärleksrus.. ;)
2013-11-11

  Jesse Jöns Tufve
Se där ja, bra för dig, grattis och tack för trevliga ord tillsammans i en dikt.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love