Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns bara vi

Finns ingenting som att gömma sig på ditt rum.
Att vara tonåring och två. Skratta tyst så ingen hör.
Första gången lägga sina läppar på varm hud.
Ingen får höra, vill inte blunda men gör det ändå.
Bli rörd vid och känna sig omtyckt.
Fjärilar i magen. Vibrationer.
Ingen vet, finns bara vi.
Vi gömmer oss föralltid, vi bestämmer det nu.
En dag kommer vi falla tillbaka i våra gömställen.
De som finns i våra minnen.
Det kommer aldrig finnas någonting som känns så här,
som när vi gömmer oss på ditt rum.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 16:29



Bookmark and Share


  axveronika
Där har du fångat ett fint ögonblick i livet!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm