Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte e de roligt alltid


Gris-limerick2

Det var en gris från Limerick
Som rimmade vart han än gick
Men fläsket en dag
Blev av finare slag
Uppäten med silverbestick




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 21:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sicken gottegris ,)
2013-11-12

  cilax VIP
grymtfint
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.