Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En favorit av Peter pohl

Jag vill vara en tår.
Födas vid ditt öga,
fördas längs din kind.
Dö vid dina läppar.

-Peter Pohl




Fri vers (Fri form) av Arinyah
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-12 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arinyah
Arinyah