Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min väns syster dog nyss. Detta är en skör dikt om systern som är kvar och sörjer. Samt systern som dog..


Today. Tomorrow. Always.


Du vittrar.
Fragment av ett liv du inte når.
Bilder rasar över dig,
Är de minnen eller den framtiden du aldrig fick?

Du står bredvid Stjärnsyster. Precis nära. Precis intill.
Hon gråter och ropar ditt namn.
Varför kan hon inte se dig?
Du står ju där.

Ett ljus sprider sig i rummet i takt med att din kärlek och omtanke infinner sig.
Du kammar hennes hår med fingrarna.
Fångar upp alla tårar och viskar hennes namn.
Hon gråter lite lugnare, men mumlar "Du skulle ju aldrig lämna mig."

-Det har jag inte gjort syster. Kommer aldrig göra.
Today. Tomorrow. Always.




Fri vers (Fri form) av Arinyah
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-13 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arinyah
Arinyah