Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svåra saker.


SORG. Ilska. Världen har förlorat någon på östra igen.

Jag vill skrika högt och slå sönder saker.
MEN jag gör det inte.

Jag gråter och svär över hur psykiatrins förvaringsställe fortsätter driva folk över gränsen.

Vackra människor som förtjänar bättre, borde inte sluta i en snara på dess RUM.

Östra kan brinna ner, men en syster brann före. Och Max med.

Byt regering. Byt personal. Byt ALLT.




Fri vers (Fri form) av Arinyah
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-07 21:35



Bookmark and Share


  Keaton
vad hemskt
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Arinyah
Arinyah