Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig från mig!

En öppen hand
är som själva leendets land
och kan på direkten bygga nya band!

Den talar i tysthet når längre än alla ord
och håller var vi än är på hela vår jord
budskapet syns överallt glatt
för att alla förstår att
man säger: -Du är så
välkommen: Ombord!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-12 06:48



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt. GÅVA
En Varm Empatisk hand
Är en Unik Gåva i Livet
Ja Välkommen**/Kram
2013-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, positiva ord...så fint...
2013-11-12

  louisegirl
Så fint!
2013-11-12

  Ljusletaren
Underbara ord fina vän/ kram
2013-11-12

  Lars Hedlin
Mycket fint;)
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt