Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett eko

Och du J

...

Du satte spår
- i min hjärna
- i mitt hjärta( mer än jag vill erkänna)

Du finns liksom kvar
därinne
som ett eko

Klöser på insidan
Gråter
Jämrar dig
Allt för att jag ska känna
Erkänna
Sluta låtsas

----

Ibland kan man bara inte glömma
Förtränga bort
Det finns alltid kvar
Rester

Minnen som aldrig suddas ut
Muskelminne i hjärtat

En liten del
hur liten den än mår vara
slutar aldrig
aldrig att slå
För Dig J

 ----

Jag har förstått det nu
Du finns alltid kvar
därinne
som ett eko




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-12 17:52



Bookmark and Share


  Let it go VIP
En smärtsamt vacker text. Ekar tungt på ärrade väggar. Vi är det vi minns. Inget går oss ur.
2013-11-20

    Lone Wolf
Vackert smärtsamt...
2013-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin text om bitterljuv saknad, som aldrig försvinner!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP