Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en vind

Jag kände en sådan märklig känsla
från första gången jag såg dig
Som om du är någon jag känner
Men som inte är av denna tid och rum

I drömmarna försökte jag nå dig
men du var som en vind
som susade förbi
Jag kunde känna vinden vidröra mig
känna lugnet som du gav ifrån dig
Men längtan att nå dig släcktes aldrig




Fri vers av Wafaa
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse