Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser


Jag säger att det är okej
att jag inte har emot
mina känslor för dig
kommer inte slå rot
Jag skämtar bort
och säger
känslorna i sig
har jag inget emot
att själen
förtärs - och inte min fot

Jag delar med mig av allt jag upplever
min glädje och sorg
min lycka och eufori
inte ens försöker jag hindra mig själv
från att snacka mig fri

Jag erkänner
jag saknar dig
Jag beskriver mina känslor
för dig
Men allt jag får;
En genomträngande tystnad.

Jag ser dig le, skratta och göra miner
Hör dig tala med den magiska rösten
Betraktar dina ögon som ser mig
men undrar vad dem egentligen ser i mig
Jag ser dig och hör dig och njuter
slukar in alla detaljer och lägger dem omsorgsfullt i minnet
Alla vardagliga och simpla detaljer av dig
som smakar sött och speciellt

Jag kväver hjärtats längtan
Jag ber själen att lugna ner sig
Tvingar in själen att ha lite tålamod
Tröstar mig själv
Allting kommer att ta slut
Ja, det svider, det gör ont,
så ont att jag ibland önskar
att livet kunde ta slut





Fri vers av Wafaa
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse