Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 eller 4 gånger i år..


Snuten Dödar på Rutin Numera

Jag undrar varför

10-15 poliser inte klarar av en kraftigt

berusad man utan att skjuta ihjäl honom

M.m.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-13 00:58



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Det är en bra frågeställning. De hade säkert sina skäl.
2013-11-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
polismyndigheten i Sverige har blivit en enväldig envåldshärskare
2013-11-16

    Anneli A
Rädda poliser är farliga poliser!
2013-11-16

    ej medlem längre
Det var hemskt, "onyttiga" människor är väl i vägen för de som styr.
2013-11-16

  Angel of love
Ja det är fruktansvärt, är de inte utbildade att möta hotfulla människor??
2013-11-13

    Dan Myrbeck
Mycket rimlig frågeställning!
2013-11-13

  Lars Hedlin
JA börjar bli en konstig mentalitet där..skjut först fråga sen....
2013-11-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Avläs polisen välmående i deras ögon alltid titta djup i deras ögon och med medkänsla, du kommer att se bara ett skrämt barn i uniform framför dig.
2013-11-13

    ej medlem längre
Polisvåldet..rent generellt
får mig att må illa! och tvivla..
2013-11-13

  queenia
fruktansvärt. förklaring: stress
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano