Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberspace oddity

 

 

Vad tusan ska städerskan tro

så som den sängen har blivit

Efter det att du råkat bo

här och just bara skrivit

Vem kunde väl ha tänkt sig att

det kunde bli en sån kladdig chatt?

 

Hur blir det nu att checka ut

Törs du hämta ut bagaget

Snörper städerskan surt med sin trut

och din kind blir i rödaste laget

Lite ståpäls faktiskt man får

av att scrolla tillbaka till igår

 

Borta bra men hemma bäst

där du själv tar hand om tvätten

Vi borde fira det med en fest

och jag vill vara efterrätten

Undrar otåligt när du kommer hem

Säkert inte förrän efter klockan fem

 

Borde vi sluta att träffas så här

på hotell i främmande städer

Det är mig annars ett kärt besvär

Att komma till dig så här utan kläder

Jag somnar i skön förvissning om att

vi ligger i vår cyberrymdsked i natt

 

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-13 13:59



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Gulligt skaldat om det skamliga! Verkligen rart och lite generande! :)
2013-11-15

    ej medlem längre
Gillar mycket! :)
2013-11-15

  queenia
underbar! :)
2013-11-15

  Tess74
Ah love it!!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP