Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälsning från en station på vägen.


Snart...

Har nu snart levt mitt liv;
levt ett liv;
levt livet!

Får se nu:

Jo, jag hade en skyddsängel i las Palmas
i form av en grå pärlduva utanför fönstret;
och hemma i trädgården ett rådjur
somgick samman med mina katter
för att bevaka kök och sovrum.

Trygg var jag alltid med de nära.

Men ofta orolig annars
när människor närmade sig
och drog sig tillbaka.

Kvarlämnande lite hallon, ost smultron
och en svag klang av jazzmusik.

Minnen,spår
minnesspår bakåt
där jag en gång började mitt liv.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 18:39

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram