Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligt att det finns...

A lla köpande har så brått
D e ska fylla vartenda mått!
V ad händer sen, när ni hittat er pott...
E n del svarar, vad då för nå´t?
N är vi köpt allt gott, som vi efter-
T rått, finns det något mer då, som oss förbigått...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-14 09:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA man får passa på!
2013-11-15

    ej medlem längre
Advent och juletider - man vill ju inte missa nåt! :)
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt