Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tät dimma

När jag försöker tänka tillbaka på vad du sa sist,blir allt bara luddigt och osammanhängande.

När jag försöker se dig framför mig, läggs det som en dimma över hela bilden och jag kan inte längre se dig.

Avståndet mellan oss är nu stort och dimman tät.

Men den lättar kanske senare och bilden av dig kanske klarnar.

Det jag kan göra är att vänta på andra sidan och se dig när du kommer emot mig igen.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 354 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-14 19:36



Bookmark and Share


  WyS VIP
Starka beskrivningar!

2013-11-25

    Dan Myrbeck
Bra bildspråk!
2013-11-15

  Lars Hedlin
I väntans tider...med känsla....
2013-11-15

  Nina.H
Vackert och längtansfullt
2013-11-15

  aol
så vacker längtan,
2013-11-14

  Fem hjärtan VIP
Jättefin! <3
2013-11-14

  Jesse Jöns Tufve
Tyvärr var det här ingen dikt. En dikt nästa gång tack.
2013-11-14

    ej medlem längre
Fint Angel;)!
2013-11-14

    ej medlem längre
du skriver fint...
2013-11-14

  Maria Sundelin VIP
Fin längtan
2013-11-14

    ej medlem längre
Fint.
Kärleken, som allt annat, genomgår också livets alla väder.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love