Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumör

Jag utmanar vansinnet

och flyger iväg.

Jag är en tumör

som svävar bort.

Jag behöver inga ögon

för jag flyger iväg.

Jag är en tumör

utan ögon.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-11-14 22:25



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Låter inte som någon rolig sak att vara.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M