Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Klockan tickar
mina dagar går
ljuset fladdrar
vill vara med dig
Men mörkret övertar
och skräcken biter min hud
kryper i mig
som maskar
paralyserar
vill spy
vill springa
bort från allt
men inget hjälper
du är borta
Det svartnar för mina ögon
vågar inte gå ut



Jag är fångad i mina känslor




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-15 10:27



Bookmark and Share


  aol
sorgen ber inte om att få komma, den bara tar sin plats och är där den tid den ska,
2013-11-15

    maija tuori

Berör ..otroligt bra skrivet om smärtan ,ångesten och längtan..
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen