Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att hela sig.

Stress,
Problem,
Onda tankar

Detta är ett perspektiv från en tonåring.
Detta som är ett barn som någon gång ska komma ut i vuxen livet.

De vuxna som tror att det inte är problem i denna åldern.

Men det ta tid att hela sig.




Fri vers av Invisble-girl
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl