Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm, om jag hade varit musiker hade jag nog tonsatt.


love song

How did I end up here?

 

Nothing even matters
Cause you are here with me
Babe
Inside my heart

What's the matter, you ask
What's the matter with you?

Look at me
Look at me, babe
Look at me

I like it here
I like it here,babe
I like it here

All alone
All alone,babe
All alone

But you are here babe
But you are here
Singing inside my heart
A lonely tune

You are here, babe
You are here
Inside my heart, babe
Inside my heart

I'm not alone, babe
I'm not alone

When you are here,babe
When you are here
Singing in my heart,babe
Singing our love song

Your are not dead,babe
Your are not dead

I'm the only one,babe
I'm the only one




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-15 16:57



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
märkligt...både gillar och ogillar men berörs av en bräcklighet...fint att få känna så
2013-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert diktat! Skulle helt klart kunna tonsättas!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP