Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriv dina ord på


Moderspråket

After all har jag fel

Vi måste utrycka oss rätt

Men vad är ordet utan

känslan av hjärtat

Kändisens ord levde

För att hans ord

levde över hans tid

För övrigt anser jag att Oslo ska krossas..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-11-15 19:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad betyder ordet utan känslan...
2013-11-16

  agneta pichler
varför just Oslo..

2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano