Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han skrev, han gjorde det..


Ett självmord

Han skrev tre brev

Han bilade 120 km

Satte på en varningsignal

Han hoppade ner från bron 28 år gammal

Det är den korta historien

Ingen vet hans tankar




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-15 20:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen tragiskt...
2013-11-16

  Angel of love
Berör starkt...
Har en vän som vill och försöker hela tiden nu....
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano