Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lustigt eller mindre så ... men stundom väcks undran inom mig vad avser hur vissa människor tänker ändå ...


Men herre gud människa ...

... lägg ner!

Orkar ju inte med
att läsa om
hur mycket du
saknar den där
som är ämnad för dig
något mer ...

Har du ingen
självaktning
och stake alls?

Förlita dig på
att någon annan
ska få dig att
orka genom livet gå ...

Det är ju
bara för mycket  ändå ...

- Ja, jag hör och läser
dina ord!

- Men det du inte ser
och heller just därför
kanske ej kan förstå
är det här ...

- Trots att jag
blivit berövad allt
och då menar jag
verkligen allt och lite till ...

... så ger jag ännu
mer än jag får
till dem jag ser behöver
om jag så ska dela
min sista brödbit 
för att de ska
orka fortsätta sina liv ...

- Men det är den jag är
och så alltid kommer att förbli!

Att jag skriftar ned
min innerligaste önskan
om att åter få möta
den som är ämnad för mig
och få förbli ett vi
tillsammans med
för resten av mitt liv ...

... är en affirmationsprocess
jag ta mig fan
har all rätt
att för vilken få ägna min tid ...

... när jag känner inom
att också jag behöver
få ha ett riktigt meningsfullt liv ...

- Hur många har du
räddat livet på 
eller skänkt nytt livshopp till
under din senaste tid?

- Har du någonsin
gjort någonting sådant
för någon annan 
utan att det gagnat dig själv
i ditt liv?

Tar dina ord för vad de är!

... absolut intet annat
än en specifikation
och varningflagg
för den du uppenbarligen är ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-16 08:28



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Innehållsrika och tänkvärda rader... framför allt gillade jag dessa...

"... så ger jag ännu
mer än jag får
till dem jag ser behöver
om jag så ska dela
min sista brödbit
för att de ska
orka fortsätta sina liv ..."
2013-11-19

    ej medlem längre
Visst är det av värde om man kan göra något som är till nytta för någon annan, och visst får man glädje själv av det, det är så sant.
2013-11-16

  Tess74
Fuck them! Det är allt jag har att säga.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP