Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man vara


Utan Vin

Vino Veritas

Vi gömmer oss

Vi flyter in i dimman

ser på The Sky

Lycka om än kortvarig

Fyll ditt badkar av det röda guldet

Köp ett sugrör av platina

Drunkna eller ta dig ut

Var med dina får

Ta med en skinnpåse med vin

Kyss din älskade

Krama dina barn




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-16 11:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
CinCin a Votre Sante.
2013-11-16

  Lars Hedlin
Så fint så inlevelsefullt korkar upp en flaska Cantina Zaccagnini
och säger Skål Broder;)
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano