Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vin att dränka sorgen med


Pizzolato

Inte fan njuter jag

Inte ens om jag kunde

Ville aldrig bli slav

Kommer alltid att vara Kunta Kinte

Hugg min fot, stannar aldrig..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-16 16:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
är det mastrianni han till höger?
2013-11-18

  Lars Hedlin
Just keep on living and feeling my friend!
2013-11-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Spetsar sida” Du sa det bra. Pizzolato!
ciao
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano