Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I say


Djävla Tönt

Om man gråter vid en tecknad film

Eller nästan allt, då är man nog

En tönt som drömmer




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-16 19:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finns en ironi i din text....Att känna att gråta är inte töntigt men vår värld är sån att många tror att det är just så....
2013-11-17

  Angel of love
Så du kallar mig tönt :)
Jag gråter till allt...

2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano