Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren rappakalja, rummel och rabalder, satans apparater Månen, med manuella inställningar. Samsungs lilla utmärkta kamera. Foto taget i grannkommunen


-13 Crash

 

 

The noble art of Kan Själv

är ingen önskvärd merit

Innan man vet ordet av

har katten snott en bit

Kreativa lilla djur,

du borde sitta i bur!

 

The power of the AI

Datorn satsar på autonomi

Nej jag blir inte skraj

Men frustrerad kan jag bli

paddan laggar, spisen lägger av

Någon vilar inte stilla i sin grav

 

Pitch forks and torches

Bring on the orches

Månen växer sig fet

Tiger med vad den vet

 

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-16 23:17



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Hahhaha! Å vad sjööönt rimmat! Du borde gå med grimma! ;)
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP