Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontana kvällsord utan egen mening men med faktiskt innehåll ...


Nästan värkligen

 

Nästan kär
men inte riktigt
så där alldeles
på riktigt

bara
lite speciellt
innerligt virtuellt
sensuellt

värkligt
från och till
när verkligheten
bortom längtans
närvarande trängtan

alltför mycket vill

innan och utantill

blott bara få vara
ett litet tag till

då tiden
synes stå still

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-12 21:46



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Verk eller värk? Är det en medveten felstavning? Bara liten tanke.
2006-03-12

  Agnes
..mmm, ni är några få som verkligen kan sätta ord på människors livsvärk, vår längtan efter att få beröras. Du gör det i en till synes enkel text men genialt skriven.
2006-03-12

  Cris
Hm..vad fint
så kan man känna. Kär men ändå inte riktigt på riktigt
men en längtan efter något kanske..
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP