Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delar av mig



jag är en förvandlad ängel

jag flyger nu min egen väg

med trasiga vingar som bär mig fram

dagar som slår hårt mot mitt hjärta

jag blir till det som jag var menad att bli

en ensam fågel vid en vacker horisont

nu får jag äntligen smaka på fridens ljus

nu kommer doften av kärlek

den sveper runt hela min själ

jag ser äntligen solens strålar som värmer hela min kropp

jag flyter tillsammans med löven vid min strand

vi finns faktiskt

du och jag min kära

du är livet och min enda vän

den enda som jag kan luta mig mot

något som aldrig sviker mig












Fri vers av Lone Wolf
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-11-17 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf