Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


"Klokord"!

Mycket kan mänskligheten styra över,

MEN

aldrig någonsin när solnedgången
skall komma för var och en av oss




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-17 14:35



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara klokord ... tack/ kram
2013-11-18

  Lars Hedlin
Bra skapat!
2013-11-18

    ej medlem längre
Nej, så sant så, det kan vi inte bestämma, det är allt högre makter som avgör den saken.
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson