Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Expect the unexpectable Galet solsken över vår lilla sjö, copyrighten är väl Donald Trumps, men han var ingen president, över mer än den optimala dumheten, när bilden togs


Solar polar switch

Solar polar energy
An instant in infinity
Like a dorje turning poles
Strong and weak are switching roles
Glad and sad and tears with fear
Anxious anger's burning spear
Happy horny heavenly
As twisted as a soul could be
Dont get frightened, little one
It's just a sun phenomenon




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-17 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP