Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka är vi, vi som möts


På Nätet

En syster som alltid är lycklig

Riktiga vänner under alias

Annonyma som söker empati

Spel entusiaster

Bedragare

Vem är du




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 185 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-18 11:43



Bookmark and Share


  kollrigheter
En vacker dag är gryning i skymningstid.
2013-11-21

    ej medlem längre
Håller med Lars, sant det. Man mår som man tänker, så är det ju:)

2013-11-21

  Lars Hedlin
JA som en person en gång sa till mig ...Man är och blir det man tänker!
2013-11-19

  Lars Hedlin
JA som
2013-11-19

  SatansSon VIP
Breton ställde frågan och svarade dem man hemsöker.
2013-11-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
så bra,
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano