Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett exempel


Moment 22

Snubben har ingen resekassa

& kan ej besöka AF

A-kasssan dras in




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-18 17:45



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra exempel!
2013-11-20

  Lars Hedlin
Tyvärr en vardag för många idag!
2013-11-19

  Angel of love
Ja för vissa är reglerna jävligt hårda...
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano