Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är länge sedan nu jag minns som om det var nyss

Jag har fullt av minnen av dig

de sitter på hjärtats innerväggar

 

förfaller sakta

 

Jag är fortfarande full

av tankar på dig

 

du förefaller

vara där

fast det inte är sant

 

Jag har en längtan

den har sitt näste

någonstans inombords

 

den är så stark

att mitt hjärta blöder

 

Jag hoppas den slutar

 

snart då

 

 

minnesbilderna blir solkiga

av allt blod




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-18 21:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Stark text om minnen och saknad. Så fint uttryckt.
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP