Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag formade ett ord av ljud


Jag tog det från din mun

En blandning av rött och varmt

med en aning pepprad eftertanke.



Det var noter som rörde sig,


de fortplantade sig med varandra

i mätglasets illusionära värld.


Jag förstorar dina tecken.

Jag har läst boken om dig, ser du,

och kan citera den utantill.


Jag har sökt efter en matematisk formel

som kan stilla min hunger

efter insikten jag vet att du har.

I bakgrundsljuset glänser mina ögon

och jag har glömt att andas.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 399 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-19 10:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
En finstämd text som känns bra i hjärtat
2013-11-22

  TrollTörnTrappan VIP
Den här känns som ett ovanligt helgjutet stycke! Ett helt andetag... av magiska ingångar, saltade med en gnutta humor.
2013-11-22

    skamfilad
Applåderar!
2013-11-19

  Nanna X
andas bör man annars dör man. gäller även lufterianer.
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen