Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

c/o Vintergatan, himlafallet

 

 

 

 

så drogs jag ner i vintergatans oändliga fall

nedåt nedåt

genom tusen eoners oräknade livscykler

 

av händer skapade ur mitt eget öde

 

bad jag ärkeänglarna

om att skönhet, magi och kärlek

åter skulle bördas till min vägs vandring

 

där, i konvojen av mitt livs bilder

fanns det aldrig något annat än kärlek

och det var därför jag sökte kärlekens gåta

 

i stoftet som ännu viskar på himmelen

 

pulserar universum i mitt blod

och jag ser

ser sägnerna till varför gudarna åtskiljde

 

man och kvinna

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 384 gånger
Publicerad 2013-11-19 13:01



Bookmark and Share


    Albin Teorb

fin text och catchy titel.

jag älskar stora mysterium!

tänker på när vintergatan och andromeda
ska ta i varandra, eller nåt sånt :-)

2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso