Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta verkligen möjligt...

Det sägs att biologi
är den enda vetenskapen
där multiplikation blir det
samma som division...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-19 14:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Celldelning
2013-11-20

    ej medlem längre
Man blir lite yr av att tänka på det. Men tvivla inte: det finns hjärnor därute som kan sånt här! :)


2013-11-19

  RitaBrunner
Jag vill också veta när du får ett svar på denna klurighet :)
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt