Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fotsulor och glassplitter i andedräkten

Jag gömmer dig där
köttet möter hjärtats vrår
dunk, dunk, dunk
från en trasig muskel
jag kliver över fördärvets
tröskel

Glassplitter på gatan och jag
dansar utan skor
låter omoraliska gifter
genomsyra varenda por

Nu faller höstmörkret lika snabbt
som jag
känslan som varit så stark
blir plötsligt ganska
svag

Ser du att
gatorna är svarta här
där jag aldrig hållit ihop
bara varit en sekund
från att falla
isär

Och man måste våga för
att vinna
säger dom som aldrig
satsat nått
man måste våga drömma
och försvinna
säger dom som
tror att dom förstått




Övriga genrer av Jull
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-19 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jull
Jull