Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen dikt, inte arbetad. fast det vore ju roligt om någon ville lämna någon form av kommentar och inte bara hålla sig till den snava ligan för inbördesbeundran. danke.


utlopp för ett mänskligt avlopp.

om jag kunde fantisera ihop någonslags
verklighet så skulle den vara du
verklig som i existerande som i
kärlek som i
mig
som en varm sexakt mitt på köksgolvet
varm som värme inte
likblek

om jag kunde framkalla någonslags
känsla så skulle det vara
pang-boom, och en jävla smäll
i din bröstkorg
bult, bult för mig
ditt pekfinger räknar
mina vinterblekta fräknar
räknar ner och våra hjärtljud
blir fler och fler

din morgonhesa stämma och du ler
månen och tillbaka
upp och ner
för mig
för mig, mig, mig, mig
hennes huvud på en påle
påle, som i död.
som i borta och förstörd
för mig

allt för mig
om jag fick önska mig något så skulle du ge
allt för mig och jag skulle
kyssa dig över hela kroppen och
jag skulle viska i ditt öra
jag skulle ta dig mellan mina läppar och
ord skulle bli till tystnad
vi skulle bli till varandra och aldrig
ta slut

Reality check;

ditt huvud mot en halväkta matta
lovar, lovar, lovar och lovar
om jag fick bestämma så

fick jag BESTÄMMA
så skulle jag vilja
förlora all ilskan
jag skulle vilja
ha vilja nog att
släppa det som var
hur du förstörde mig dig och
min syn
mina ögon
jag ser aldrig mer

arg

jag vill spränga dig och din penis i luften
jag vill att du ska veta
att jag vet
vad du gjorde när du tror jag inte såg
vad du gjorde när jag inte räckte till

din idiot
om du bara visste hur många som vill ha mig
om du visste vad du kastat bort
om du visste hur ful hon är utan smink och hur
jävla bra jag är på att vara mig
så skulle du aldrig rymt från dina byxor





Fri vers av Jull
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jull
Jull